Μια επένδυση που αξίζει!

Γιατί να επιλέξετε τα Harry's Spot για Franchise;

ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΓΚΑΜΑ

Μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας και αποκλειστικής διάθεσης, οι οποίες καλύπτουν την ασφάλεια, ανάπτυξη και προβολής μιας επιχείρησης. Διαθέτουμε δικές μας πατενταρισμένες συνταγές προϊόντων που προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επιλογή των προμηθευτών και κλείσιμο συνεργασιών σε συνεννόηση με εμάς!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ  ΜΟΝΤΕΛΟ

Προσφέρουμε τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο να εξασφαλίσουν ένα αποδοτικό εισόδημα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Με ποιο τρόπο μπορεί να υλοποιηθεί αυτό; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Παρέχουμε σε συνεργάτες αποκλειστικότητα περιοχής και στρατηγική επιλογή της τοποθεσίας σύμφωνα με τη ρήτρα της αποκλειστικότητας περιοχής (προστατευμένη γεωγραφική περιοχή) των Συμβάσεων Δικαιόχρησης (Franchise) τόσο στα πλαίσια του Κανονισμού 2790/1999 όσο και σε αυτά των νέων δεδομένων του ηλεκτρονικού εμπορίου.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που έχει σαν στόχο την προετοιμασία του συνεργάτη ώστε σταδιακά να λειτουργήσει αυτόνομα στην περιοχή της οποίας κατέχει την αποκλειστικότητα.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η πείρα και η συνεχής παρουσία 24+ ετών μας έχει κάνει αναγνωρίσιμους στη Θεσσαλονίκη και οι φοιτητές και νέοι αγκαλιάζουν κάθε νέα μας προσπάθεια!

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ MARKETING

Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες marketing που μπορούν να αναλάβουν τα social media του franchise σας και την επικοινωνία!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος